Ce e ART YOUR WAY?


O călătorie creativă în care îți dai spațiu să explorezi emoții, vezi ce ai nevoie să schimbi și îți descoperi curajul de a acționa.

În perioada asta, din ART YOUR WAY fac parte o serie de workshop-uri de explorare a creativității și curajului.

ART YOUR WAY e potrivit pentru tine dacă:

Ai nevoie să evadezi din rutină.

Îți dorești să te relaxezi.

Vrei să ai libertatea de a te exprima prin pictură.

Cauți moduri de a te exprima în felul tău.

Vrei să explorezi în afara zonei de confort.

Ai vrea să ai mai mult curaj.

Ce se întâmplă la workshop?

Ai parte de o experiență cool&artsy.

Explorezi emoții.

Îți vei dovedi că poți face lucruri de care nu te crezi în stare.

Te exprimi într-un mod creativ.

Vei descoperi curajul să acționezi.

Vei găsi încrederea că îți poți depăși provocările.

Când?

Sâmbăta 10.30-15.30.

Petrecem împreună 5 ore într-o călătorie creativă de descoperire a curajului.

*beneficiezi de clauza 100% Money Back Guarantee (dacă simți că nu a fost valoroasă experiența, timp de 30 de zile poți primi banii înapoi – no questions asked)

Testimoniale


Pentru mine a fost prima experiență de safe space la un workshop, unde nu cunoşteam pe nimeni. O hrană pentru suflet, cu acceptare, empatie, deschidere.

M-am simțit încurajată sa fiu sinceră cu mine însămi dar și să împărtășesc celorlalți o bucățică din ce reprezint.

Life changing, pur și simplu.

Ai adus culori din nou in viata mea si abia acum realizez cat de mult inseamna pentru mine. Culoarea, joaca, creativitatea, arta. Este incredibil ce simt. Parca am inviat o parte din mine de care am atata nevoie.

I did art my way! Mulțumesc, Simona 🙂 Câteva ore extrem de fain petrecute, într-un spațiu safe și plin de idei și de frumos. Mi-a plăcut cum atelierul s-a construit treptat, cu blândețe din partea ta ca și facilitator și cum fiecare după dorință, a pornit la săpat&creat. 

Cine ar fi știut ce culoare are curajul? Nu doar că am aflat, ci m-a și motivat această asociere (și nu numai!). A fost o experiență pe care o recomand cu încredere, un mix de artă&change strategy.

Curiozitatea m-a împins să văd cum se combină Change Strategy cu arta. Simona a ghidat procesul de aproape cu înțelegere și răbdare în descoperirea fricilor noastre și conștientizarea lor. M-am simțit aproape de ceilalți din sesiune, fără să existe judecăți despre nimic din ceea ce se împărtășea.

Cam așa se simte un mediu safe? Absolut.

A fost o sesiune în care am pus emoțiile în culori, mi-am pus curajul și toată ființa în kilograme de culoare și am descoperit că nu am răbdare cu mine. Rămâne să explorez cum mai pot face brain dump cu arta, că la naiba, că funcționează. Dacă ai nevoie de puțină explorare cu tine, să faci niște schimbări sau un audit al emoțiilor, următorul stop este #ARTYOURWAY.

Am obținut elanul cu care obișnuiam să abordez situații în trecut, pe care îl pierdusem și curajul de a mă expune unor experiențe noi. Mulțumesc din suflet!

Mulțumesc că mi-ai dat ocazia sa uit de timp (nu se întâmplă des). Mi-a plăcut căldura cu care ne-ai îndrumat, mi-a plăcut că nimic nu trebuie.

Multumesc pentru experiență și pentru un exemplu frumos despre cât de colorată și facilă poate fi schimbarea, mai ales atunci cand ai un ghid care îți dă spațiu (și culori) încât să devină posibilă. Dacă ar fi să vorbesc ca un artist, aă spune că.. privind “în perspectivă”, a fost un exercițiu de libertate, relaxare a limitelor și convingerilor. Despre NOI posibilități, încredere și curaj.

Workshop-ul Art you way este un bun antrenament pentru oricine. Curajul este un mușchi ce trebuie antrenat și atunci nu văd alt exercițiu mai bun decât cel propus de Simona pentru a exersa. Începi să riști cu o miză mică…niște hârtii…eșuezi…mai încerci…și pe parcurs prinzi curaj în mai multe aspecte. Important e să începi de undeva și recomand tuturor să înceapă cu acest workshop.

Workshop-ul ART Your Way este despre regăsirea curajului pe care credeai că l-ai pierdut. Este despre gânduri personale, frici, emoții și mai ales găsirea curajului necesar pentru a le depăși. 

Am petrecut câteva ore alături de niște persoane minunate care si-au pus pe foaie fricile dar si curajul, prin culori , texturi… și asta mi-a dat și mie curaj, la rându-mi, să mă deschid și să îmi înving anumite blocaje. 

Acesta nu e un atelier obișnuit de pictură, de aceea să nu îți fie #frică să te înscrii . Sper că ai #curaj să vii, să o cunoști pe Simona, o persoană minunată care te va ajuta să îți învingi emotiile și fricile și să petreci câteva ore relaxante alături de niște oameni la fel ca tine, care se deschid în fața ta fără a-ți invada intimitatea. Atât cât îi lasi, atât cât ai #curaj.

Numele workshop-ului descrie foarte bine ce se întâmplă acolo, doar că am văzut asta după ce am participat. Cine participă va vedea că se mai luminează „calea” și că prin pictură se pot exprima mai ușor emoțiile. Iar după ce îți exprimi emoțiile mai bine prin culori, le poți exprima mai ușor și prin cuvinte. Din momentul în care am intrat am simțit că va fi o jumătate de zi frumoasă și chiar așa a fost. Iar spațiul ales mi se pare foarte potrivit pentru activitatea asta.

Simona a fost acolo pentru fiecare dintre noi, ne-a îndrumat, ne-a ascultat, ne-a ajutat și face o treabă minunată.

Workshopul ArtYourWay a fost prilej de bucurie, joacă și conectare cu mine. Sustinută cu blândețe de Simona, care a creat un mediu cald și safe, am putut să mă uit cu curaj către o parte din mine care are nevoie de vindecare. Împreună am găsit frici și am pictat curaj pe foi și în suflet, pentru a fi mai bine cu mine mai departe 🙂.


Sâmbăta.

10.30 -15.30

Petrecem împreună 5 ore într-o călătorie de descoperire a curajului.